Bedenktijd/retour

Ben je toch niet tevreden met je bestelling? Dan heb je uiteraard de mogelijkheid om je bestelling of een deel van je bestelling te retourneren.

- U kunt binnen 14 dagen uw retour aanmelden. Daarna heeft u nog 14 dagen de tijd om het pakket te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag + eventuele verzendkosten gecrediteerd.De terugbetaling hoort binnen maximaal 14 dagen plaats te vinden.

-De terugbetaling hoort binnen maximaal 14 dagen plaats te vinden.


Indien de artikelen te laat bij ons binnenkomen of niet aan de eisen voldoen zoals vermeld in de algemene voorwaarden, dan hebben wij het recht de geretourneerde artikelen te weigeren. Het recht op terugbetaling komt dan te vervallen. Voor verdere voorwaarden betreft het retourneren, willen we je graag verwijzen naar Algemene-voorwaarden.

De verzendkosten zijn 4,95 euro voor bestellingen onder de 150 euro. Bestellingen worden vanaf 150 euro gratis verzonden. Mocht hierna een artikel of meerdere artikelen worden geretourneerd en het totaalbedrag van je bestelling komt onder de 150 euro uit, dan worden er alsnog 4,95 euro verzendkosten berekend. Dit bedrag zal in mindering gebracht worden op het bedrag van het geretourneerde artikel.

Als je de artikelen retour stuurt, dan dien je aankoop factuur mee te sturen.

De retourkosten zijn voor eigen rekening, de prijs hiervan is afhankelijk van het postbedrijf.

Het pakket kan naar onderstaand adres geretourneerd worden.

Nice things4kidz

A.J van Reststraat 14

2685 VJ Poeldijk